maandag 13 mei 2013

Wat denk je van een lekkere chocolademelk ’s morgens?Wat denk je van een lekkere chocolademelk ’s morgens ?
 
 
Ken jij een gezondheidsprogramma dat je doet genieten van een lekkere chocolademelk ’s morgens? Ik wel : Klik Hier
Dit is het recept :
250ml amandelmelk
1 dadel, ontpit
1 el rauwe cacao

Je kan amandelmelk kopen, maar je kan ze ook zelf maken. Hoe je dit doet, vind je in het gratis e-boek : Durf Genieten van Slanke Desserten (Klik Hier)

Hoe start jij ’s morgens? Met een kop koffie? Heb je koffie en suiker nodig om ’s morgens in gang te geraken?

De beste manier om altijd energie te hebben vanaf het moment dat je wakker wordt, is een eetpatroon te eten dat vooral uit groenten en fruit bestaat. Wil je meer leren over de lekkere recepten waaruit de Raw Food keuken bestaat?

Of wil je gewoon ietsje meer Raw Food integreren in je huidige eetpatroon?

Beide mogelijkheden zijn opgenomen in dit unieke programma Klik Hier
Stop met het eten van geraffineerde en lege voeding en geef je lichaam de brandstof die het nodig heeft. Je zal merken dat dit 10-daagse programma alles bevat wat je nodig hebt om je eetpatroon op een gemakkelijke manier te verbeteren zodat je voortaan wakker wordt met tonnen energie.

Over de auteur : Katinka Michiels is oprichter en eigenaar van www.legallyraw.be Haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze dit jaar zelf 50 wordt heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 40 te begeleiden naar een gezonde en pure levensstijl, zowel op het gebied van pure voeding, natuurlijke verzorging en gifvrij huishouden.

Klik Hier Voor Meer Info

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten