vrijdag 10 mei 2013

Wat is Raw Food ?

Wat is Raw Food?


Veel mensen denken dat Raw Foodies eten zoals een konijntje, maar niets is minder waar.
Raw Food bestaat inderdaad uit rauwe plantaardige voeding zoals fruit, groenten, noten en zaden.
Maar dat er zoveel heerlijke RawFood recepten bestaan, dat verwachten de meeste mensen niet.
 
 
 
Traditionele voeding
Onze traditionele voeding bestaat uit erg veel geraffineerde producten zoals wit meel, suikers, transvetten, kleurstoffen, geurstoffen, bewaarmiddelen, enz.. Deze werken niet alleen verslavend, maar ze veroorzaken ook veel afvalstoffen in ons lichaam. Verder eten we dagelijks vlees waarbij we hormonen en antibiotica binnen krijgen.
Al deze afvalstoffen zorgen voor een overbelast en dus "moe" lichaam.
 
 
 
Waarom zou je Raw Food eten?
 
Het eerste voordeel is dat je veeeeeel minder gifstoffen inneemt via je voeding en je het dus voor je lichaam veel makkelijker maakt omdat het veel minder tijd en energie moet steken in het elimineren van gifstoffen. Op die manier reinig je je lichaam en kan het zichzelf ook makkelijker zelf genezen en regenereren. Je krijgt meer energie.
 

 
Maar doordoor bereik je ook je juiste gewicht. Je lichaam kapselt afvalstoffen in een jasje van vet in. Op die manier is vet eigenlijk een bescherming. Raw Food is de ideale manier om dit om te keren.
 
 
Als je Raw Food op de juiste manier integreert http://adf.ly/OmmVc, dan je de afvalstoffen in je lichaam neutraliseren.
 
 
Moet je 100% rauw eten?
 
 
Neen absoluut niet. Integreer 80% van deze voeding en je zit ideaal. Maar alles wat je meer doet dan je nu doet, gaat een verschil maken.
 
 
Bovendien zal je weg zijn van de heerlijke recepten.
 
 
Wist je dat er waanzinnig lekkere raw food desserten zijn? Download hier

 een gratis e-boek met schuldvrije desserten.
 
 
Wil jij starten met Raw Food maar je weet niet goed hoe? Neem dan hier een kijkje

Denk jij dat je lichaam aan een gezonde vakantie toe is? Wil jij wegbreken uit de vicieuze cirkel van suikers en kunstmatige toevoegingen? Wil jij er stralend uitzien? Wil jij er 10 jaar jongen uitzien en je ook zo voelen?
 
 
Het is een gemakkelijk programma want je wordt stap voor stap begeleid naar een gezonde levensstijl. Heb je niet altijd al een persoonlijke coach willen hebben?
Dat is exact wat dit programma je biedt !
 
Hier Een Speciale Video Voor U
 
 
 
 
 
 
 
Over de auteur : Katinka Michiels is oprichter en eigenaar van www.legallyraw.be Haar passie voor gezondheid dateert al van heel wat jaartjes terug. Zij richtte het bedrijf Slank & Gezond op een tiental jaar geleden om vrouwen te begeleiden om zich beter te voelen in hun vel. Nu ze dit jaar zelf 50 wordt heeft ze zich gespecialiseerd om vrouwen boven de 40 te begeleiden naar een gezonde en pure levensstijl, zowel op het gebied van pure voeding, natuurlijke verzorging en gifvrij huishouden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten